KAKO DO NAS ?

TTL je smješten na zapadu Zagreba. Ako dolazite autocestom iz smjera jug - Rijeka, Zadar, Split ciljajte izlaz Zagreb-Zapad te do Jankomira, orjentirajte se po Hotelu Antunović i odmah nakon njega lijevo 2 km.
Iz smjera istok - Osijek, Slavnoski Brod, nakon izlaska s autoceste, Slavonska avenija će Vas dovesti do skretanja DESNO za Hotel Antunović te nakon toga lijevo za 2 km.

MISIJA I VIZIJAStvaranje proizvoda koji zadovoljava tržištu ili pojedincu koristeći prednosti već postojećih dobrih primjera, a s druge strane zaobići mane postojećih te time dobiti cjenovno i uporabno NOVI proizvod. 

Mala obiteljska tvrtka osnovana, ne tako davne 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu. Držimo da je velika prednost prije svega u kvaliteti ali i u fleksibilnosti samog tima i sposobnost prilagodbe na nove situacije. Poučeni iskustvom i dobirm primjerima partnerskih firmi razvili smo dobre navike u rješavanju problema koje uključuju prevnstveno INOVATIVNOST i PROIZVODNJU. 

Naše područje rada pokriva naizgled samo jednu "branšu", no svaka novost na tržištu, u tehnologiji ili u pravilnicima zahtjeva ponekad i temeljite promjene procesa i prilagodbu naše ponude. Iz tog razloga smo puno veći zagovaratelji proizvodnje nego li uvoza što nam je omogućilo uspješno rješavanje situacija kada je potreban specifičan proizvod koji ili ne postoji kao takav ili je pre skup i ne zadovoljava korisnikove potrebe u cjelosti.

Kontakti

Adresa:

Zlatka Šulentića 8
Zagreb 10090
Hrvatska

Telefon:

Tel: (+385) 01/66-8484-5
Željko: 098/655-330
Vedran: 099/883-3838

E-mail:

info@ttl.hr
Narudžbe: vedran@ttl.hr
Aplikacije: syncro.info@gmail.com

Made with ‌

HTML Maker